Aanbod 1-2

Via ons digitale catalogus- en boekingssysteem NMEGIDS.NL (te vinden via  AANBOD PO-BSO) kunt u leskisten reserveren en excursies bespreken. Wilt u eerst op uw gemak of in uw bouwvergadering bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn, scroll dan door  de bovenstaande pdf met het aanbod voor groep 1-2 of print hem uit. De pdf wordt regelmatig ververst.

TIP 1:
Vervang een hoofdstuk uit uw methode door een leskist en/of een activiteit van het NME. U krijgt dan meer praktijk, meer aanschouwelijk en belevingsgericht onderwijs.

TIP 2:
Ga eens met uw groep naar het Fruitpark aan de Bonegraafseweg in Ochten. Een gratis toegankelijk terrein met -uiteraard- veel fruitbomen en -struiken. Er zijn een aantal watertjes (sloten en kikkerpoel) en een mini-dierenpark met schapen, ezel, kippen enz. Plus een speeltuin met speelweide.
U kunt in het Fruitpark goed terecht om de leskisten "Pronkepauw, hoe staan je ogen nou?", "Kleuters en kleine kriebelbeestjes", "Ontdek de wereld met Jip en Janneke" en  "Kabouterpad" met de leerlingen uit te voeren.

TIP 3:
Bij onze collega's in Hemmen (CNME 't Pakhuis) kunt u terecht voor leuke excursies o.l.v. meerdere gidsen. Te boeken via ons digitale systeem. Leuk idee als schooluitje, alternatief voor de juffendag (verjaardag juffen) en begin /eind van project.

TIP 4:
Wilt u werken rondom een bepaald thema en zoekt u nog wat inspiratie of tips? Zoek onder INFORMATIEF naar "inspiratie op thema". U kunt ons ook bellen of mailen. Info staat onder kopje 'contact'.

 

Reacties zijn gesloten.