Aanbod 5-6

Via ons digitale catalogus- en boekingssysteem NMEGIDS.NL (te vinden via  AANBOD PO-BSO) kunt u leskisten reserveren en excursies bespreken. Wilt u eerst op uw gemak of in uw bouwvergadering bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn, print dan de bovenstaande pdf uit met het aanbod voor groep 5-6.

TIP 1:
Vervang een hoofdstuk uit uw methode door een leskist en/of een activiteit van het NME. U krijgt dan meer praktijk, meer aanschouwelijk en belevingsgericht onderwijs.
Al onze leskisten en excursies zijn gekoppeld met de methodes die op school gebruikt worden. Zo wordt het niet meer maar anders (beter).

TIP 2:
Ga eens met uw groep naar het Fruitpark aan de Bonegraafseweg in Ochten. Een gratis toegankelijk terrein met -uiteraard- veel fruitbomen en -struiken. Er zijn een aantal watertjes (sloten en kikkerpoel) en een mini-dierenpark met schapen, ezel, kippen enz. Plus een speeltuin met speelweide.
U kunt in het Fruitpark goed terecht om de leskisten "Onderzoek het water met watch-water" en "Kriebelbeestjes, klein gespuis" met de leerlingen uit te voeren. Ook prima geschikt voor de excursie "Droppie Water, slootjesonderzoek".

TIP 3:
Groep 5 -6 kan meedoen met een dwaaltocht door de uiterwaarden in het project RIVIERenLAND. Op en top de natuur beleven! Kijk voor meer info onder de projecten, onderaan op deze website. Er zijn nog veel meer excursies om aan mee te doen!

Reacties zijn gesloten.