Aanbod 3-4

Via ons digitale catalogus- en boekingssysteem NMEGIDS.NL (te vinden via  AANBOD PO-BSO) kunt u leskisten reserveren en excursies bespreken. Wilt u eerst op uw gemak of in uw bouwvergadering bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn, scroll dan door de bovenstaande pdf met het aanbod voor groep 3-4 of print hem uit. Deze pdf wordt regelmatig ververst.

TIP 1:
Vervang een hoofdstuk uit uw methode door een leskist en/of een activiteit van het NME. U krijgt dan meer praktijk, meer aanschouwelijk en belevingsgericht onderwijs.
Al onze leskisten en excursies zijn gekoppeld met de methodes die op school gebruikt worden. Zo wordt het niet méér maar anders (beter).

TIP 2:
Ga eens met uw groep naar het Fruitpark aan de Bonegraafseweg in Ochten. Een gratis toegankelijk terrein met -uiteraard- veel fruitbomen en -struiken. Er zijn een aantal watertjes (sloten en kikkerpoel) en een mini-dierenpark met schapen, ezel, kippen enz. Plus een speeltuin met speelweide.
U kunt in het Fruitpark goed terecht om de leskisten "Pronkepauw, hoe staan je ogen nou?", "Wegkruipertjes en kriebelbeestjes" en "Het Merelpad" met de leerlingen uit te voeren. Ook prima geschikt voor wateronderzoekjes.

TIP 3:
Bij onze collega's in Hemmen (CNME 't Pakhuis) kunt u terecht voor leuke excursies o.l.v. meerdere gidsen. Te boeken via ons digitale systeem. Leuk idee als schooluitje, alternatief voor de juffendag (verjaardag juffen) en begin /eind van project.

TIP 4:
Wilt u werken rondom een bepaald thema en zoekt u nog wat inspiratie of tips? Bel of mail ons! Info staat onder kopje 'contact'.

Reacties zijn gesloten.