Inspiratie op thema

Inspiratie op thema- voor projectweek en IPC school
Wij verzamelden voor u ideeën voor een project- of themaweek. Naast de leskisten, materialen en excursies die u via het NME kunt boeken, vindt u interessante links, uitjes, aanbod van derden en leuke tips om het project aan te kleden. We werken volop aan nieuwe thema’s zoals Gezondheid (voeding & bewegen), Leefomgeving, Dieren.
Wij hopen dat u ons helpt door suggesties, aanvullingen en correcties te sturen. Dit kan per mail naar nmebetuwe@gmail.com  Zet in de onderwerpregel de naam van het thema.
Alle gidsen worden regelmatig herzien, let dus zelf op of er al een nieuwere versie is wanneer u vaker kijkt!

Thema Van (zwerf)afval naar grondstof     (aangepast op 26-2-2018)

Thema Energie en Duurzaamheid    (aangepast op 17-2-2018)

Thema Water    (aangepast op 24-2-2018)

Thema Bomen en Bossen   (aangepast op 17-2-2018)

Thema Gezondheid, voeding en bewegen   (aangepast op 8-2-2018)

 

Aanbodgidsen:
Bij de thema’s staan verwijzingen naar het aanbod wat u in de digitale catalogus kunt vinden en daar ook kunt reserveren. Voor uitgebreidere beschrijvingen verwijzen we u naar deze catalogus en/of de aanbodgidsen die voor de 4 bouwen samengesteld zijn. Die vindt u hieronder. Ook deze aanbodgidsen worden regelmatig herzien.

Aanbodgids groep 1-2

Aanbodgids groep 3-4

Aanbodgids groep 5-6

Aanbodgids groep 7-8


Jaarkalender:
NME Betuwe stelt elk jaar ook een Jaarkalender samen. Hierin vindt u de belangrijkste dagen en weken in het jaar waar u met school en NME kunt aanhaken. Bij elk item staan tips voor PO en BSO, compleet met lessuggesties. Klik voor de  Jaarkalender 2018
IVN maakt een groene jaarkalender voor algemeen publiek. Klik HIER